Qui som / Què fem / Com ho fem

Més de 20 anys de trajectòria i un equip de professionals  amb un  tarannà entusiasta i obert  són part de l’èxit d’Itinere Didàctica, un referent en la dinamització didàctica i educativa de Tarragona i el sud de Catalunya. 

Amb la bona preparació i el talent del nostre  equip hem pogut transformar  el nostre  petit territori,  ric en paisatges i  històries,  en experiències úniques per a alumnes de totes les edats. Per fer-ho no només fem ús d’una bona transmissió dialèctica de coneixements, sinó que també hem dissenyat i utilitzem un ampli ventall de materials didàctics de suport al guia, per tal que al llarg de la visita a part de gaudir dels monuments i de la pròpia ciutat, els alumnes i professors tinguin una autèntica vivència de la història.

En tot aquest temps hem obert les portes de la ciutat a gent d’arreu del món, hem estat bons amfitrions i hem sabut transmetre el nostre coneixement a diferents nivells, des del més tècnic al més didàctic, detallista i simpàtic. Adaptar-nos a les necessitats dels nostres visitants és una de les nostres prioritats.

Per a l’equip d’Itinere Didàctica formar part del procés d’ensenyament i aprenentatge de tants alumnes com passen per la nostra ciutat és un luxe, i poder treballar de guies i dinamitzadors culturals ens fa sentir realitzats amb la nostra feina.

El nostre equip


“Ens apassiona la Història”


Ens mou, ens inspira

«Tarraco m’ha encisat amb la seva hospitalitat, em sembla fins per qui hagi viatjat molt, és el més plaent de tots els llocs propis per al descans.»

Luci Anneu Florus

«No tinc cap talent especial, només sóc apassionadament curiós»

Albert Einstein

«És pura Roma»

Federico García Lorca – sobre Tarragona 1935

«Per a què serveix saber història? Per a ser lliures. Els ciutadans sense memòria històrica són més manipulables.»

John Elliot