Qui som, què fem i com ho fem

Som un equip multidisciplinar de professionals que ens caracteritzem pel nostre tarannà entusiasta i didàctic i per la nostra passió per la Història. En els nostres 20 anys de trajectòria, hem estat amfitrions de visitants de tot el món, als que hem transmès el nostre amor per la ciutat. Ens fa feliços ajudar-vos a conèixer Tarragona!

Per a nosaltres és un orgull formar part del procés d’ensenyament i aprenentatge dels alumnes i professors que veniu a Tarragona. Per això us proposem una manera diferent d’ensenyar la Història, amb activitats dissenyades per educadors especialitzats, experts en transmetre els coneixements d’una manera didàctica i alhora engrescadora.

Amb la bona preparació, talent i entusiasme del nostre equip i amb diversitat de materials pedagògics de creació pròpia. A més de conèixer la ciutat i els monuments, ens agrada que alumnes i professors gaudiu d’una autèntica experiència educativa.

El nostre equip


“Ens apassiona la Història”


xavi mejuto itinere tarragona

Xavi Mejuto

gemma sebares itinere tarragona

Gemma Sebares

georgia costa itinere tarragona

Geòrgia Costa

paula alabart itinere tarragona

Paula Alabart

jaume martell itinere tarragona

Jaume Martell

Ens mou, ens inspira

«Tarraco m’ha encisat amb la seva hospitalitat, em sembla fins per qui hagi viatjat molt, és el més plaent de tots els llocs propis per al descans.»

Luci Anneu Florus

«No tinc cap talent especial, només sóc apassionadament curiós»

Albert Einstein

«És pura Roma»

Federico García Lorca – sobre Tarragona 1935

«Per a què serveix saber història? Per a ser lliures. Els ciutadans sense memòria històrica són més manipulables.»

John Elliot


«Un moment —pensà Rosa— he recordat les pedres de Tarragona. Pedres daurades, or fos, pedres més vives i poderoses que les altres. I veuré el mar. […] A Tarragona hi hauria el mar i el cel net sense núvols. A l’estació, el polsim negre del tren es barrejaria amb la pudor de les caixes del peix.»

L’altra ciutat, Maria Aurèlia Capmany