Tarragona Romana: el que cal saber sobre l’antiga Tàrraco

Gaudiu amb nosaltres de la Història amb majúscules. Coneixereu la civilització i la cultura romana a través de les restes d’una de les ciutats més importants de l’Imperi.

L’AGER DE TÀRRACO: sense camp no hi ha ciutat

La ciutat va necessitar una gran quantitat de materials per tal d’abastir la seva població de més de 40.000 habitants. Us acompanyem a conèixer les vil•les, pedreres i aqüeductes del territori de Tarraco.

PRIMERS CRISTIANS A TARRACO (PROPERAMENT)

Us volem apropar al fascinant món dels primer cristians. Conegueu com vivien en una societat que els era molt hostil, sapigueu què pensaven d’ells els pagans i quin tipus d’idees tenien.

TARRAGONA s. XIV

Després de segles d’abandonament , una petita ciutat medieval va ocupar les restes de la imponent acròpolis romana. Unint història, anècdotes i llegendes, us mostrarem el cor medieval de Tarragona i com vivien les seves gents.

CATEDRAL DE TARRAGONA: la icona de la ciutat medieval

Una bona manera d’entendre com era una ciutat medieval és conèixer la seva catedral. Us revelarem els secrets que la restauració ha posat al descobert i viatjarem en el temps per a saber com era la societat i com vivia la gent a l’Edat Mitjana.

WELCOME TO TARRAGONA

Volem que els vostres alumnes d’intercanvi coneguin Tarragona de la millor manera. Els acompanyem en un fantàstic recorregut per la història de la ciutat i pels nostres costums i tradicions. Benvinguts a casa vostra!

 

POSA UN ROMÀ A LA TEVA VIDA: Caivs Marcus Licus

CAIVS MARCVS LICVS fa l’esforç de tornar i la seva aparició us convertirà en espectadors privilegiats de les intrigues i conspiracions de l’Imperi. Durant la visita ell mateix, en persona, us parlarà de les seves històries personals viscudes a l’antiga Tarraco.

 

ANTONI DE MARTÍ I FRANQUÈS: Un científic universal

Us presentem el científic tarragoní més internacional. Antoni de Martí i Franquès ens explicarà en persona les dificultats del naixement de la química, una nova disciplina que canviarà el món.