VISITES GUIADES PER A ESCOLES I INSTITUTS – EDUCACIÓ SECUNDÀRIA

VISITA GUIADA TARRAGONA ROMANA PER A SECUNDÀRIA

Tot allò que cal saber sobre Tàrraco

visita guiada amfiteatre tarragona romana

En aquesta visita didàctica, l’alumnat s’endurà una completa visió de la civilització i la cultura romanes a través d’un recorregut pels monuments de Tàrraco, que des de l’any 2000 son Patrimoni Mundial de la UNESCO.

L’AGER DE TÀRRACO. VISITA GUIADA PER A SECUNDÀRIA

Sense camp, no hi ha ciutat

medol itinere didactica ager tarraco

Sense l’ager (camp en llatí), la vida a les ciutats romanes no hauria estat possible. En aquesta visita us acompanyem a conèixer tots els espais productius de Tàrraco: pedreres, aqüeductes i vil·les.

VISITES PER A ESTUDIANTS D’INTERCANVI – SECUNDÀRIA

Bienvenus Willkommen Benvenuti Welcome to Tarragona!

itinere didactica welcome to tarragona

Com a bons amfitrions de Tarragona, acompanyarem els vostres alumnes d’intercanvi en un recorregut pels més de 2000 anys d’història de la ciutat, visitant els principals monuments romans i l’exterior de la Catedral. Benvinguts a casa vostra!

VISITA TEATRALITZADA CLAUDIUS GALENUS: METGE DE GLADIADORS – SECUNDÀRIA

Posa un romà a la teva visita!

visita guiada teatralitzada

En aquesta visita teatralitzada, us apropem a la vida quotidiana dels romans a través de les vivències i records de Claudius Galenus, el gran savi de Pèrgam, que ha viatjat en el temps fins a Tàrraco per a conèixer-vos. Pareu atenció als seus consells sobre nutrició, higiene i salut. Història en primera persona!

VISITA TEATRALITZADA ANTONI DE MARTÍ I FRANQUÈS – SECUNDÀRIA

Un científic universal

itinere didactica antoni marti i franques

En aquesta visita teatralitzada per la Part Alta de Tarragona, Antoni de Martí i Franquès en persona us explicarà allò que el va convertir en un científic universal i que li va valer honors i elogis dels seus contemporanis europeus: el descobriment de la composició de l’aire.

VISITA GUIADA TARRAGONA MEDIEVAL – SECUNDÀRIA

Descobrim la ciutat del S. XIV

tarragona medieval itinere didactica

En aquesta visita guiada pel centre històric de Tarragona, explicarem als alumnes com va evolucionar la ciutat al llarg del segle XIV, un moment de canvi i de creixement urbà, però, com veurem, també de tragèdia.

VISITA GUIADA A LA CATEDRAL DE TARRAGONA – SECUNDÀRIA

La icona de la ciutat medieval

catedral de tarragona itinere didactica

En la societat europea de l’Edat Mitjana, que girava entorn de la religió, la construcció d’una gran temple era una fita molt important per a una ciutat. En aquesta visita els alumnes coneixeran les tècniques constructives, els arts i oficis i sobretot, la funció d’una catedral des de l’època medieval fins els nostres temps.

RUTA DELS PRIMERS CRISTIANS – SECUNDÀRIA

Tàrraco, port d’entrada del cristianisme a Hispània

visita escolars primers cristians tarraco

Amb aquesta visita guiada pels monuments relacionats amb el cristianisme, l’alumnat aprendrà quines les creences d’aquesta religió en aquella època i com la vivien els seus seguidors, que en un primer moment van ser perseguits, però finalment van ser acceptats per l’estat romà.

Subscriu-te a la nostra newsletter i rep notícies i propostes

Desplaça cap amunt