Ambiteatre romà i el mar

Tot allò que cal saber sobre Tàrraco

La visita, comença a la gran maqueta arqueològica de Tàrraco on s’hi fa una detallada descripció de la ciutat romana. Accedim al Passeig Arqueològic, que transcorre al voltant de la muralla romana i on els alumnes podran comprendre perquè els romans van arribar a la nostra península i el motiu de la construcció de les muralles. També aprofitem l’espai per comentar temes relacionats amb la religió i els mites romans. Continuem per la Part Alta de la ciutat, on passejant pels seus carrers s’arriba a la plaça del Fòrum i entendre la importància de Tàrraco com a capital provincial. Finalment visitem els dos estadis de Tàrraco: el Circ i l’Amfiteatre. A partir del monument i material il.lustrat, els alumnes entendran dinàmica i la importància dels espectacles públics a l’època romana.

Us proposem, per tant, un apassionant recorregut on també us sorprendrà la convivència dels tarragonins amb el passat imperial de la ciutat.

IMPORTANT: A partir del curs 2023-2024 el Museu d’Història de Tarragona aplica una tarifa de + 30 € per a cada grup d’escolars i estudiants que visiti els monuments romans de Tàrraco. 

  • Durada: 2 h 30 min
  • Recintes que visitem: Maqueta arqueològica, Passeig Arqueològic – Muralles romanes, Plaça del Fòrum, Circ Romà i Amfiteatre.
  • Cicles: adaptada a la modalitat de batxillerat
  • visita dinamitzada amb material il.lustrat
  • material didàctic per a l’alumne
  • obsequi del pòster de Tàrraco s. II per a cada classe
Circ romà Tarraco i escolars de Batxiller
alumnes de batxiller i muralles tarraco
Maqueta tarraco romana

Subscriu-te a la nostra newsletter i rep notícies i propostes

Scroll to Top