VISITA GUIADA TARRAGONA ROMANA PER A PRIMÀRIA

Amfiteatre romà tarragona i el mar

Tot allò que cal saber sobre Tàrraco

Acompanyeu-nos a descobrir Tàrraco! Començarem a la Gran Maqueta Arqueològica, on els alumnes de primària veuran els carrers de la ciutat romana, el port i els aqüeductes dels seus voltants. Aquí començaran a entendre, de manera fàcil i molt visual, com vivien els romans dos mil anys enrere.

Tot seguit, anem cap al Passeig Arqueològic! Seguint el recorregut de les muralles, us n’explicarem els orígens i entendreu per què els romans es van assentar a la península Ibèrica.

Ave, August! Anirem a saludar les estàtues de l’emperador August i de la Lloba Capitolina, i passejarem pels carrers i places del centre històric, on antigament hi havia el Fòrum Provincial.

Aquest trajecte ens portarà finalment cap a les emocionants curses de carros del Circ i les impressionants lluites de gladiadors de l’Amfiteatre: els alumnes entraran als dos estadis romans i contemplaran de primera mà la importància que van tenir en la nostra història.

L’itinerari transportarà els alumnes al passat imperial de la ciutat i, per mitjà dels seus monuments i del material que els mostrarem, gaudiran d’una visita didàctica i dinàmica, totalment adaptada al cicle o curs en què es trobin.

IMPORTANT: A partir del curs 2023-2024 el Museu d’Història de Tarragona aplica una tarifa de + 30 € per a cada grup d’escolars i estudiants que visiti els monuments romans de Tàrraco. (Els 30 € inclouen: les muralles romanes – Passeig Arqueològic, circ romà i amfiteatre).

  • Durada: 2 h 30 min
  • Recintes que visitem: Maqueta arqueològica, Passeig Arqueològic – Muralles romanes,Plaça del Fòrum, Circ Romà i Amfiteatre.
  • Cicles: adaptada a la modalitat de primària
  • Visita dinamitzada amb material il.lustrat
  • Material didàctic per a l’alumne (us enviem el dossier en format PDF, amb les solucions i els alumnes el poden respondre a l’aula, un cop feta la nostra activitat).
  • Obsequi del pòster de Tàrraco s. II per a cada classe
tarraco romana virtual primaria
tarragona romana primària
poster amfiteatre romà

Subscriu-te a la nostra newsletter i rep notícies i propostes

Desplaça cap amunt